2009-08-24 11:14:54• hírek • Szatmár.ro

Szoros meccseket játszottak

A Show Time Entertainment Factory programszervező cég által az első alkalommal megszervezett Nemzetközi Lábröplabda Bajnokság sikeresen zárult.

Három napon át péntektől vasárnapig, nyolc két fős csapat mérte össze képességeit a szatmárnémeti Beach Sport területén. A csapatokat A és B oszlopokba sorolták, ahol kezdésként mindenki játszott mindenkivel. Az A és B oszlopokból két-két versenyző juthatott tovább, akik az elődöntőben csaptak össze. Majd a két győztesként kikerült csapat a vasárnapi döntőben mérkőzött meg a bajnoki címért. A csoportban harmadik, és negyedik helyen végzett csapatok az ötödik-nyolcadik helyért szálltak versenybe.

A hosszas „párbajok" eredményeként a magyarországi Nyíregyházáról érkezett Mitya SC csapata állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Szintén kitűnően szerepelt a szatmárnémeti Galacticii is, a szoros mérkőzés közben csak a véletlenen múlott, hogy nem elsőként hanem másodikként kerültek ki a versenyből. A harmadik helyezést a szintén helyi Copa Cabana csapat érte el. A három legjobb formáció pénzjutalomban részesült.

További eredmények:

4 - Twins - Budapest
5 -Arasz - Nyíregyháza
6 -Show Time - Szatmárnémeti
7 - Genius - Szatmárnémeti
8 - Beach Sport Team - Szatmárnémeti


Nyíregyházi csapat került ki győztesként a Nemzetközi Lábröplabda Bajnokságon.

Nyíregyházi csapat került ki győztesként a Nemzetközi Lábröplabda Bajnokságon.

Nyíregyházi csapat került ki győztesként (sötétkékben) a Nemzetközi Lábröplabda Bajnokságon.

 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: